Trafikskola i Ängelholm – guldmedlem i STR

Berndtssons Trafikskola i Ängelholm är otroligt stolta över att vara guldmedlemmar i Sveriges Trafikutbildares Riksförbund. För oss på Berndtssons Trafikskolor är det en kvalitetsgaranti för att vi driver en modern och effektiv utbildning på våra trafikskolor i Ängelholm och Klippan.

Trafikskola i Ängelholm – vår kvalitetsgaranti

Guldmedlemskapet visar att vi är ett företag med stabil ekonomi. 

Vi driver ett aktivt kvalitetsarbete, där vi siktar på att förbättra vår verksamhet hela tiden – i allt från utbildningsmetoder, till rutiner och processer. 

Vi använder digitala verktyg för att göra det enklare för dig att komma i kontakt med oss, boka dina utbildningar och hantera hela din körkortsresa. 

Vi har också ett NKI över 70 på en 100-gradig skala. NKI står för Nöjd kund index och ger kunskap om hur ni som kunder är och hur ni värderar kvaliteten hos vårt trafikskola i Ängelholm. NKI är ett internationellt etablerat och standardiserat sätt att mäta hur nöjda kunder är.

Så jobbar vi med miljöfrågor

Därtill uppfyller vi STR miljömål, vilket bland annat innebär att vi arbetar för en ökad resurshushållning och att vi arbetar med att utbilda våra elever i körsättens betydelse för miljön. Vi utbildar också i EcoDriving.

Vårt mål är att vara den bästa trafikskolan i Ängelholm på alla plan. 

Vi är säkra på att du kommer märka våra ambitioner när du kommer till oss. Välkommen till oss!