Dyslexi, ADHD, Etc.

Vårt specialområde

Har du läs- och skrivsvårigheter eller koncentrationssvårigheter mm är du inte på något sätt ensam och detta behöver inte innebära att Du avstår från att ta körkort. Vi har specialutbildad personal med hög kompetens och lång erfarenhet inom Dyslexi, ADHD och andra funktionsnedsättningar.

Alla prov på Trafikverket har idag hörlurar men om du har stora svårigheter med läsförståelse etc finns det möjlighet att göra ditt teoriprov muntligt. Intyget du behöver för att få detta beviljat kan vi hjälpa till med. Vi är legitimerade att utföra utredningar avseende läs- och skrivsvårigheter. Du får i lugn miljö göra några tester. Därefter går vi tillsammans igenom hur dina svårigheter ser ut och vilken typ av prov som passar dig.

Nu när teoriprov och körprov ska ske nära varandra i tid, är det givetvis väldigt viktigt att du också kör. Du skall vara färdig på trafikskolan med båda utbildningarna samtidigt.

Hos oss får du verkligen den hjälp du säkert saknat hos många andra trafikskolor!

Kontakta Sara på vårt Ängelholmskontor telefon 0431-808 50 så berättar hon gärna mer. Hon är specialutbildad inom dyslexi och helt underbar mot våra elever!

Vi lovar att du kommer att känna dig välkommen!

Logga för Individuell hjälp - som innebär att vi har specialutbildad personal med hög kompetens och lång erfarenhet inom Dyslexi, ADHD och andra funktionsnedsättningar.