Aktuellt

Aktuellt hos din klimatsmarta trafikskola!

Vi vill vara med och bidra till en bättre värld, därför kör vi  på ett av världens renaste drivmedel -biogas - ett klimatsmart sätt för dig att ta körkort! 

Handledarutbildning – Nu även online via Zoom!

Hos oss kan du välja att gå handledarutbildningen på plats i en stor, coronaanpassad lokal alternativt online via Zoom. Välkommen att boka handledare och elev här eller ring ring oss på tel.nr 0431-80850.
Efter det får du en bekräftelse att vi mottagit din anmälan.

Digitala teorilektioner

På grund av nya corona-restriktioner anpassar i givetvis vår undervisning, så i stället för att du kommer till oss på de fyra olika teoriforumen, så möter du oss digitalt! Välkommen att boka in dig på Elevcentralen. 

Minska spridningen av Coronaviruset

Folkhälsomyndigheten har höjt risknivån för samhällsspridning av Coronaviruset i Sverige till mycket hög och det är viktigt att vi alla tar ansvar och hjälps åt att minska smittspridningen. Du kan känna dig trygg med att vi noga följer de råd som Folkhälsomyndigheten ger.

Har du på något vis varit i kontakt med smittade eller känner dig sjuk, har symtom på luftvägsinfektion, hosta eller har feber ber vi dig att inte komma till trafikskolan. Du ska då istället kontakta oss via e-post info@berndtssons.nu eller telefon 0431-80850.

Detta gäller dessutom på vår skola: Vi tar inte i hand när vi hälsar och vi tvättar och desinficerar våra händer och uppmanar våra elever att göra detsamma. Vill du använda munskydd kan du ta med eget eller så tillhandahåller vi. Vi rengör våra bilar inför varje lektion, våra lokaler samt har begränsat deltagare på våra kurser och håller kurserna i stor coronaanpassad lokal i centrala Ängelholm. Vi begränsar antal besökare. Teoriforumen håller vi digitalt via zoom- du anmäler dig via elevcentralen så skickar vi en länk till dig.

Guldmedlemmar

Vi är en av få trafikskolor i Sverige som kvalificerat oss som guldmedlemmar i STR, Sveriges Trafikutbildares Riksförbund, något vi är otroligt stolta över. Det innebär att vi uppfyller STR:s högsta krav vad gäller kvalitet, miljö och ekonomi. Se mer!

Utbildning på AM/ Moped klass II

Läs mer om utbildningen här.
Anmälan sker på E-handel här via hemsidan eller per telefon 0431-80850. Vi skickar en bekräftelse, när vi mottagit din anmälan.

Först i Ängelholm - digitalt läromedel - Körkort nu med elevcentralen

Ladda ner vår körkortsapp Körkort nu med Elevcentralen!
Sedan kan du enkelt boka tider, se dina bokade tider och jobba med teorin i appen! När det passar dig.

Appen Körkort.nu

Varmt välkommen till oss!

lovet