Aktuellt

Aktuellt hos din klimatsmarta trafikskola!

Vi vill vara med och bidra till en bättre värld, därför kör vi  på ett av världens renaste drivmedel -biogas - ett klimatsmart sätt för dig att ta körkort! 

Minska spridningen av Coronaviruset

Har du på något vis varit i kontakt med smittade eller känner dig sjuk, har symtom på luftvägsinfektion, hosta eller har feber ber vi dig att inte komma till trafikskolan. Du ska då istället kontakta oss via e-post info@berndtssons.nu eller telefon 0431-80850.

Detta gäller dessutom på vår skola: Vi tar inte i hand när vi hälsar och vi tvättar och desinficerar våra händer och uppmanar våra elever att göra detsamma. Vill du använda munskydd kan du ta med eget eller så tillhandahåller vi. Teoriforumen håller vi digitalt via zoom- du anmäler dig via elevcentralen så skickar vi en länk till dig.

Guldmedlemmar

Vi är en av få trafikskolor i Sverige som kvalificerat oss som guldmedlemmar i STR, Sveriges Trafikutbildares Riksförbund, något vi är otroligt stolta över. Det innebär att vi uppfyller STR:s högsta krav vad gäller kvalitet, miljö och ekonomi. Se mer!

Utbildning på AM/ Moped klass II

Läs mer om utbildningen här.
Anmälan sker på E-handel här via hemsidan eller per telefon 0431-80850. Vi skickar en bekräftelse, när vi mottagit din anmälan.

Först i Ängelholm - digitalt läromedel - Körkort nu med elevcentralen

Ladda ner vår körkortsapp Körkort nu med Elevcentralen!
Sedan kan du enkelt boka tider, se dina bokade tider och jobba med teorin i appen! När det passar dig.

Appen Körkort.nu

Varmt välkommen till oss!

lovet