Digitalt material

Körkortsboken    

 

I appen Körkortsboken finns allt du behöver för att kunna bli en trafiksäker och miljömedveten förare.

  • Vi varvar fakta och teori med bilder och illustrationer för att du enkelt ska se och förstå det du läser. Du kan också välja själv hur du vill plugga – genom att läsa, öva eller svara på frågor.
  • Till varje kapitel finns det olika övningar, filmer och frågor där du kan välja fritt vilken del du vill börja med. Allt eftersom du förvärvar ny kunskap så kan du följa din utveckling under delen “framsteg”.
  • I appen kan du också sätta ihop egna test av de delar du vill testa dig på, eller låta systemet slumpa frågor för att likna Trafikverkets prov.

 

Appen och dess innehåll är framtagen och kvalitetssäkrad av STR Service AB för att du ska vara säker på att lära dig allt du behöver för att klara teoriprovet. Du köper tillgång till teorin i EN, TRE, SEX eller TOLV månader. Behöver du mer tid så förlänger du det enkelt genom att köpa ytterligare perioder här nedan när den andra perioden är avslutad. Vi förlänger alltså inte din period automatiskt.

Klara-provet-Garanti: Eftersom vi är så säker på att vår app gör så att du klarar Trafikverkets teoriprov så ger vi dig en Klara-Provet-Garanti. Klarar du inte teoriprovet så förlänger vi din period kostnadsfritt i 2 månader.

 

1 mån 349,-

3 mån 798,-

6 mån 1150,-

12 mån 1400,-